ЦВК призначила вибори нардепів на двох округах

ЦВК призначила вибори нардепів на двох округах

Укрінформ
Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах 114 (Луганська область) та 183 (Херсонська область) на неділю, 17 липня.

Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили на засіданні у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, проміжні вибори народних обранців Центрвиборчком призначив в ОВО 114 у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень раніше обраного на окрузі народного депутата Юрія Гарбуза та в ОВО 183 - у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень раніше обраного на окрузі народного депутата Андрія Гордєєва.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці квітня Президент Порошенко призначив Юрія Гарбуза губернатором Луганщини, а Андрія Гордєєва - Херсонщини. Обидва депутати входили до складу фракції партії "Блок Петра Порошенка".

У свою чергу, раніше ЦВК призначила проміжні вибори народних депутатів у п'яти округах на 17 липня. Так, цього дня вибори мають відбутися на округах №27 (обраний раніше депутат Борис Філатов став мером Дніпропетровська); №206 (обраний раніше депутат Владислав Атрошенко став мером Чернігова); №85 (обраний раніше депутат Ігор Насалик обійняв посаду міністра енергетики) і №151 (обраний раніше депутат Тарас Кутовий обійняв посаду міністра аграрної політики), а також №23 (обраний раніше депутат Ігор Єремєєв помер 12 серпня минулого року).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-