Пашинський заявив, що Тимошенко перекрутила рішення безпекового комітету

Пашинський заявив, що Тимошенко перекрутила рішення безпекового комітету

Укрінформ
Нардер від НФ Сергій Пашинський спростовує заяву лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко про начебто підтримку її законопроекту щодо офшорів комітетом з питань нацбезпеки.

Про це у на засіданні Комітету з питань національної безпеки та оборони заявив голова комітету, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

"Цим має займатись профільний комітет (податкової політики - ред.), щоб він визначився і направив законопроект (№4380 про податковий суверенітет України та офшорні компанії – ред.) до сесійної зали. Прямий ефір до цього часу іде, однак, виявляється, що Юлія Володимирівна вийшла за двері і заявила, що наш комітет беззастережно схвалив її законопроект, незважаючи на тиск президента", - сказав Пашинський.

"Я звертаюсь до секретаріату, журналістів, - це є перекручування рішення комітету. Вважаю заяву Юлії Тимошенко некоректною і прошу спростувати її", - додав він.

За словами нардепа, безпековий комітет не підтримав цей законопроект і прийняв рішення направити його до податкового комітету.

Як повідомляв Укрінформ, 18 травня голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що причетність міністра фінансів Олександра Данилюка до офшорів містить ознаки порушення антикорупційного законодавства, але не є кримінальним правопорушенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-