Рада сьогодні розгляне євроінтеграційний пакет

Рада сьогодні розгляне євроінтеграційний пакет

Укрінформ
Народні депутати сьогодні розглянуть питання європейської інтеграції, зокрема у повторному першому читанні законопроект про оцінку впливу на довкілля.

Про це повідомляється у порядку денному парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

Серед питань євроінтеграції, - внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення положень судового захисту іноземців та осіб без громадянств та урегулювання окремих питань, пов'язаних з протидією нелегальній міграції; законопроект щодо впровадження інтегрованих підходів в управління водними ресурсами за басейновим принципом;проект Закону про виконавче провадження.

Крім того до євроінтеграційного пакету законопроектів входить внесення зміни до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо соціальних стандартів та обсягу субвенції на надання пільг та житлових субсидій та щодо соцвиплат.

У порядку денному ВР також передбачено розгляд семи альтернативних законопроектів щодо звільнення від оподаткування пенсій; проект постанови про дострокове припинення повноважень нардепів;проект закону щодо державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів.

Сьогодні Рада може перейменувати низку населених пунктів. У другому читанні нардепи можуть внести зміни до деяких законодавчих актів України щодо скасування обов'язковості державної реєстрації іноземних інвестицій .

Під час розгляду у першому читанні парламентарі можуть схвалити законопроект щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-