Москаль вибачився перед Хомутинніком

Москаль вибачився перед Хомутинніком

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вибачився перед народним депутатом Віталієм Хомутинніком за необгрунтовані звинувачення у причетності до незаконних кадрових змін на митниці.

Про це він повідомив на своєму сайті

Зазначається, що нещодавно в одній із заяв Геннадія Москаля була озвучена інформація про причетність Віталія Хомутинніка до незаконних кадрових змін, що мали відбутися на Закарпатській митниці.

"Інформація виявилася неперевіреною. Спроба рейдерського захоплення митниці і всієї Закарпатської області дійсно мала місце, але Віталій Хомутиннік і політсила, яку він представляє (Партія “Відродження”), до цього не причетні. Тільки-но я з’ясував це – подзвонив безпосередньо народному депутату. Ми порозумілися і вирішили, що цей інцидент не стане перешкодою для нашої подальшої співпраці”, – зазначив Москаль.

Він також запросив Хомутинніка до Ужгорода на Дні добросусідства України й Словаччини 21 травня, а депутатів Закарпатської обласної ради з фракції «Відродження» – на круглий стіл для обговорення соціально-економічного становища області і вирішення першочергових завдань для його покращення. 

Нагадаємо, раніше Москаль заявив, що призначення нового в.о. начальника Закарпатської митниці нібито пов’язане з позитивним голосуванням депутатської групи “Партія “Відродження” (до якої входить Віталій Хомутиннік) за кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду Прем’єр-міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-