Тимошенко каже, що законопроект про вибори на Донбасі майже готовий

Тимошенко каже, що законопроект про вибори на Донбасі майже готовий

Укрінформ
Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що за її даними наразі вже завершується підготовка законопроекту щодо проведення виборів на окупованих територіях Донбасу.

Про це вона розповіла журналістам на брифінгу після завершення засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені не тільки відомо, а я знаю, що вже практично завершується процес підготовки законопроекту про проведення виборів на окупованих територіях Донбасу", - відповіла вона на запитання, чи відомо їй щось про підготовку в АПУ проекту закону щодо виборів на Донбасі.

У свою чергу, лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак зауважив, що йому невідомо, чи дійсно в Адміністрації Президента готують такий законопроект. На його переконання, вибори на окупованих територіях можуть відбутися лише після повного виконання положень Мінських домовленостей.

"Може Юлія Володимирівна знає більше, що робиться в Адміністрації Президента. Я не знаю. Я впевнений, що до тих пір, поки не будуть виконані наші вимоги до країни-агресора щодо виконання Мінських угод..., питання про вибори дочасне", - підкреслив Бурбак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-