Тука: Ми повернемо «Миротворець» попри будь-який тиск

Тука: Ми повернемо «Миротворець» попри будь-який тиск

Укрінформ
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука запевнив, що поверне сайт "Миротворець".

Про це він написав у Фейсбук, коментуючи повідомлення сепаратиста Павла Губарева, що він задоволений закриттям сайту "Миротворець".

"Чи варто тут щось коментувати??? Додам лише (по секрету!) - ми повернемо "Миротворець" попри будь-який тиск", - написав Тука.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація сайту "Миротворець" вирішила закрити сайт через негативну реакцію на публікацію списку журналістів, акредитованих терористичними організаціями "Д/ЛНР".

Нагадаємо, 10 травня сайт «Миротворець» опублікував персональні дані журналістів українських та західних ЗМІ, акредитованих у так званих Д/ЛНР. У цій базі даних міститься 4068 імен. Представники українських та міжнародних медіаорганізацій висловили різке обурення цим фактом. Відповідну заяву представників ЗМІ підтримала і Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська.

Столична прокуратура, у свою чергу, порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів шляхом оприлюднення їхніх персональних даних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-