Гройсман просить Раду якнайшвидше розібратися з

Гройсман просить Раду якнайшвидше розібратися з "бєлочками"

Укрінформ
На наступному засіданні уряду розглянуть постанову і законопроект, що врегулюють питання ліквідації схем відмивання грошей на експорті горіхів.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час години запитань до уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я дав доручення на наступному уряді внести постанову, якою ми врегулюємо це питання. Але це треба робити законно, тому на наступному уряді буде розглянутий і винесений законопроект до Верховної Ради України. Прошу дуже швидко його провести, ухвалити, Президент його підпише і "бєлочки" отримають по "бєлочкам", - сказав Прем'єр.

Коментуючи інформацію нардепа від фракції "Самопоміч" Тетяни Острікової щодо "податкових білок, які займаються пошуком та вилученням волоських горіхів" з метою з метою отримання неправомірної вигоди, Гройсман сказав: "Сьогодні персонально даю доручення керівнику податкової міліції Білану відкликати всіх своїх податкових "бєлок" на владну дислокацію. Закликаю усіх податкових "бєлочок" припинити займатись тим, чим вони займаються".

Як повідомляв Укрінформ, 11 травня на засіданні уряду Прем'єр-міністр доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів, Міністерству юстиції розробити постанову для можливості скасування схем з відмивання грошей на експорті горіхів. Прем'єр також наголосив, що зараз такі схеми покривають правоохоронні органи, які використовують їх для власного збагачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-