Баганець каже, що поки не отримував пропозицій від Луценка

Баганець каже, що поки не отримував пропозицій від Луценка

Укрінформ
Колишній адвокат новопризначеного генпрокурора Юрія Луценка Олексій Баганець заявив, що йому поки не надходила пропозиція про призначення на посаду заступника керівника ГПУ. 

Про це адвокат повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Мені таких пропозицій не надходило, з Юрієм Віталійовичем ми востаннє спілкувалися на його день народження в грудні 2015 року. А дам я згоду? Як запропонують, буду думати", - сказав Баганець.

На його переконання, наявність чи відсутність юридичної освіти для генерального прокурора значення не має: "Постійно ця теза про відсутність юридичної освіти зомбується ЗМІ, і звинувачують і президента, і народних депутатів, які проголосували за цю кандидатуру та внесли зміни в закон про ГПУ. Повірте мені, як людині, яка має 37 років стажу, весь час займалася слідством, прокурорським наглядом та адвокатською діяльністю в сфері кримінального судочинства: абсолютно без різниці, є вища юридична освіта, або її немає, йому все одно буде складно оволодіти професією прокурора".

За його словами, юридична освіта не завжди дає повноцінний масив знань у галузях кримінального та кримінально-процесуального законодавства, яким має володіти прокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-