Ляшко знову окупував трибуну і заявляє, що однопартійців

Ляшко знову окупував трибуну і заявляє, що однопартійців "тягнуть" на допити

Укрінформ
Лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що деяких його однопартійців чи їхніх родичів уже викликають на допити у кримінальних справах.

Про це він заявив під час виступу з парламентської трибуни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні вранці до нашого колеги народного депутата Андрія Артеменка прийшла повістка на допит у якійсь нашвидкуруч вигаданій справі... Вчора повістку на допит отримала мама народного депутата України Сергія Рибалки. За моєю інформацією, готується ще кілька кримінальних справ проти народних депутатів від Радикальної партії»,- сказав Ляшко.

За його словами, Артеменка на допит викликають сьогодні на 11 годину, але до якого саме органу, Ляшко не уточнив.  

Крім того, він зауважив, що нардепи з Радикальної партії продовжать блокувати парламентську трибуну доти, доки не буде поставлено на голосування питання про створення ТСК щодо розслідування можливої причетності вищих посадових осіб держави до офшорів.

У свою чергу, Голова Верховної Ради Андрій Парубій підкреслив, що ще у вівторок, 10 травня, на засіданні Погоджувальної ради просив лідерів фракцій надати свої пропозиції по тексту постанови щодо такої ТСК, але й досі їх не отримав.

«Я нагадаю, що на Погоджувальній раді ми домовилися, що голови фракцій нададуть узгоджений текст (постанови. - Ред.) щодо ТСК, і я поставлю її на голосування. На жаль, до сьогодні я його не отримав, і я змушений буду вжити дії, щоб текст з'явився і був підписаний головами фракцій», - додав Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-