У Яценюка заперечують, що він зібрався у нардепи

У Яценюка заперечують, що він зібрався у нардепи

Укрінформ
Екс-прем’єр міністр України Арсеній Яценюк не братиме участі у проміжних виборах до Верховної Ради, заявила його прес-секретар Ольга Лаппо.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія призначила на 17 липня проміжні вибори народних депутатів у чотирьох одномандатних виборчих округах.

Вибори пройдуть в округах №27 (Дніпропетровська область), №85 (Івано-Франківська область), №151 (Полтавська область), №206 (Чернігівська область). Рішення було ухвалене у зв’язку з достроковим припиненням повноважень народних депутатів Бориса Філатова, Ігоря Насалика, Тараса Кутового та Владислава Атрошенка, які були обрані у цих одномандатних округах.

Депутатські повноваження Кутового та Насалика припинено у зв'язку з тим, що обидва увійшли до складу Кабінету Міністрів України. Кутовий нині обіймає посаду міністра аграрної політики та продовольства, Насалик - міністра енергетики та вугільної промисловості. Владислав Атрошенко був обраний Чернігівським міським головою, а Борис Філатов - мером Дніпропетровська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-