Рада спробує зняти податки з пенсії й додати грошей на ЗНО

Рада спробує зняти податки з пенсії й додати грошей на ЗНО

Укрінформ
Нардепи на пленарному засіданні у четвер, 12 травня, планують розглянути законопроекти щодо звільнення від оподаткування пенсій, перейменування окремих населених пунктів, збільшення видатків на проведення ЗНО, а також щодо фінансування ПТУ й Національної та галузевих академій наук.

Про це зазначається у порядку денному засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, розпочати роботу парламентарії мають з розгляду проекту постанови про перейменування окремих населених пунктів та районів.

Крім того, для включення до порядку денного винесено законопроекти про внесення змін до Податкового кодексу щодо звільнення від оподаткування пенсій; про внесення змін до закону "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо збільшення видатків на проведення зовнішнього незалежного оцінювання, про внесення змін до закону "Про лікарські засоби" щодо державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів та ще низку інших законопроектів сфери охорони здоров'я.

Також до сесійної зали винесено кілька альтернативних законопроектів щодо підвищення державної підтримки Національної академії наук на національних галузевих академій наук.

У другому читанні народні депутати планують розглянути проекти законів про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони та про внесення змін до деяких законів щодо документів, які підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її соціальний статус, спрямованих на лібералізацію Євросоюзом візового режиму.

Для повторного розгляду з пропозиціями Президента винесено законопроекти про внесення змін до закону "Про державне оборонне замовлення" та про внесення змін до Державного бюджету на 2016 рік і Бюджетного кодексу щодо фінансування професійно-технічної освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-