Гройсман говорив з Москалем і Насіровим

Гройсман говорив з Москалем і Насіровим

Оновлено
Укрінформ
Сьогодні відбулася зустріч Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, голови закарпатської ОДА Геннадія Москаля та головою Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"10 травня відбулася зустріч Володимира Гройсмана з Геннадієм Москалем і Романом Насіровим", - йдеться у повідомленні.

Наразі інших деталей зустрічі не повідомляється. 

Як повідомляв Укрінформ, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направляв офіційне звернення Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, в якому просив направити Президенту Петру Порошенку подання на звільнення з посади голови ОДА, оскільки він не може надалі ефективно боротися з контрабандою через те, що міжнародні злочинні угрупування намагаються відновити системну контрабанду тютюнових виробів, використовуючи при цьому вплив українських політичних діячів і керівників окремих відомств.

За словами Москаля, начальника Закарпатської митниці Володимира Колеснікова знімають з посади не за роботу, а через політичні торги, і ціна питання, як стверджує Москаль, - збереження на посаді голови ДФС Романа Насірова, контроль над Закарпатською митницею і розстановка тут своїх керівних кадрів.

Гройсман запевнив, що звернеться до СБУ і Національного антикорупційного бюро з вимогою перевірити усі факти, які навів Москаль.

При цьому Прем'єр наголосив, що не буде готувати подання на звільнення Москаля.

7 травня Президент Порошенко заявив, що Москаль залишиться на посаді голови Закарпатської ОДА.

Голова ДФС України Роман Насіров назвав заяву Москаля легким способом "умити руки".

10 травня Геннадій Москаль заявив, що повернеться до виконання повноважень голови Закарпатської облдержадміністрації в середу, 11 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-