Москаль повертається до роботи

Москаль повертається до роботи

Укрінформ
Геннадій Москаль повернеться до виконання повноважень голови Закарпатської облдержадміністрації в середу, 11 травня.

Інформацію про це розміщено на його офіційному сайті.

«Оскільки сьогодні (вівторок, 10.05) начальник Закарпатської митниці Володимир Колесніков вийшов із лікарняного й приступив до роботи, я, як і було домовлено на зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, повертаюся з короткочасної відпустки й починаю виконувати повноваження голови ОДА наступного дня, тобто з середи, 11 травня», - заявляє Москаль.

Як повідомляв Укрінформ, 6 травня Москаль направив офіційне звернення Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, в якому застеріг від негативних процесів, які, на його думку, починають відновлюватися на Закарпатті з подачі окремих центральних структур. Зокрема, йшлося про контрабанду деревини та нелегальні поставки сигарет, а ще кадрову політику, яка не дає можливості подолати "тютюнову та лісову мафії".  

Гройсман заявив, що звернеться до СБУ і Національного антикорупційного бюро України з вимогою перевірити усі факти, які назвав Москаль. Водночас, Прем'єр-міністр наголосив, що нікому не дозволить розмовляти з ним мовою ультиматумів і запропонував закарпатському губернатору співпрацю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-