З економічним напрямком вже визначилися - Кубів

З економічним напрямком вже визначилися - Кубів

Укрінформ
Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів повідомив, що Президент України Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та Голова ВР Андрій Парубій провели консультації щодо єдності економічного напрямку діяльності.

Про це він заявив під час засідання Погоджувальної ради у парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу сказати, що Президент України, Голова Верховної Ради та Прем'єр-міністр провели відповідні консультації щодо єдності економічного напрямку діяльності на ці сесійні тижні - до кінця цієї сесії", - сказав Кубів.

Він також повідомив, що проводив консультації з відповідними профільними комітетами Верховної Ради та з депутатами Верховної Ради, які надавали конструктивні пропозиції щодо економічних та фінансових питань.

"Це дало можливість зорієнтуватись і сьогодні висловити позицію: що це дало, і що ми будемо відповідно робити. Все-таки Україна має формувати основну модель, характеристиками якої є висококонкурентна економіка з високою часткою малого та середнього бізнесу; інвестиційно-інноваційна; високотехнологічна та експортноорієнтована економіка. Ми говоримо про внутрішню економіку і внутрішню стабілізацію", - додав Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-