У Парижі переглянуть роль Ради Європи у врегулюванні на Донбасі

У Парижі переглянуть роль Ради Європи у врегулюванні на Донбасі

Укрінформ
Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд прибув до Парижа і обговорює з державним секретарем з європейських справ Франції Арлемом Дезіром посилення співпраці з цією країною у галузі просування верховенства закону та дотримання прав людини на сході України та в окупованому Криму.

Про це під час брифінгу у французькій столиці заявив офіційний представник МЗС Франції Ромен Надаль, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Державний секретар з європейських справ Арлем Дезір розпочав зустріч з генеральним секретарем Ради Європи паном Турбйорном Ягландом», - сказав дипломат.

За його словами, у ході перемовин сторони обговорюють зміцнення співпраці Франції з Радою Європи у просуванні верховенства закону і поваги прав людини.

«Йтиметься також про перегляд ролі Ради Європи в конфліктних зонах, особливо в Україні, як у її східній частині, так і Криму», - зазначив він, додавши, що йдеться про підготовку до 126-ї сесії Комітету міністрів Ради Європи, заплановану на 19 травня в Софії, де Дезір представлятиме Францію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-