У Фейсбуці підробили сторінку Фірташа

У Фейсбуці підробили сторінку Фірташа

Укрінформ
Group DF шукає зловмисників, які зареєстрували у соціальній мережі Фейсбук підроблену сторінку від імені Дмитра Фірташа.

Про це йдеться у повідомленні Департаменту корпоративних комунікацій Group DF.

"Прес-служба Group DF повідомляє, що в соціальній мережі Facebook зареєстрована підроблена сторінка від імені акціонера групи - Дмитра Фірташа. Через цю сторінку поширюються вигадані висловлювання, які не належать Дмитру Фірташу. Group DF інформує, що на даний час Дмитро Фірташ не є користувачем якихось соціальних мереж і не має зареєстрованих персональних сторінок в жодній із соціальних мереж. Group DF має намір звернутися з офіційним листом у Facebook для вирішення проблеми, а служба безпеки Групи вживе всіх законних заходів з виявлення зловмисників", - йдеться у повідомленні.

Group DF звертається до медіа з проханням не ретранслювати свідомо брехливі висловлювання, опубліковані у соціальних мережах від імені Фірташа. Його адвокати і юридична служба Group DF мають намір захищати ділову репутацію свого акціонера, у разі потреби в судовому порядку.

Департамент корпоративних комунікацій Group DF уточнює, що готовий надавати медіа інформацію/коментарі як через традиційні запити (контакти на сторінках www.groupdf.com і www.dmitryfirtash.com/), так і через Facebook-сторінку Group DF.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-