Турчинов сказав, хто буде головними

Турчинов сказав, хто буде головними "клієнтами" КОРДу

Укрінформ
Головним "клієнтом" працівників спецпідрозділу "КОРД" буде озброєна організована злочинність.

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Турчинов під час церемонії випуску працівників спецпідрозділу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В умовах соціально-економічної кризи, у якій знаходиться наша країна, оргзлочинність , особливо озброєна оргзлочинність, сьогодні піднімає голову. Озброєна оргзлочинність - це ваші головні "клієнти", це ті, з ким ви у першу чергу будете вести боротьбу… Я вірю, що з цією задачею ви гідно впораєтеся ", - сказав Турчинов.

У свою чергу посол США в Україні Джеффрі Пайєтт високо оцінив кваліфікацію працівників спецпідрозділу "КОРД".

"Багато в чому сьогоднішня церемонія випуску є ознакою великого поступу. Ви досягли найвищого рівня вимог, які висуваються до офіцерів на міжнародному рівні… США пишаються партнерством з урядом України, надаючи допомогу у створенні нової Національної поліції. Ви представляєте сподівання і надії цієї країни, що такі органи будуть відстоювати нові цінності в Україні", - сказав Пайєтт.

"КОРД" є новим спецпідрозділом у складі МВС і основним для Національної поліції. Підготовкою спецпризначенців займаються американські інструктори. Багато бійців пройшли гарячі точки в зоні АТО і мають реальний бойовий досвід. Головним "клієнтом" працівників спецпідрозділу "КОРД" буде озброєна організована злочинність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-