Росія закинула на Донбас «колег» Єрофеєва і Александрова

Росія закинула на Донбас «колег» Єрофеєва і Александрова

Укрінформ
До бойовиків прибув підрозділ 3 окремої бригади спеціального призначення  (Тольятті) Центрального ВО ЗС РФ, під керівництвом полковника Росії.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"До м.Донецьк прибув підрозділ 3 окремої бригади спеціального призначення  (Тольятті) Центрального ВО ЗС РФ.  Командир бригади - полковник ЗС РФ Щепін Сергій Анатолійович. Звертаємо особливу увагу, що два військовослужбовці цього з'єднання  капітан ЗС РФ Євген Єрофєєв  та  сержант ЗС РФ Олександр Александров, відповідно до рішення Голосіївського районного суду м.Києва від 18 квітня ц.р., були засуджені до позбавлення волі строком на 14 років та визнані винними у веденні агресивної війни за попередньою змовою з групою осіб, сприяння діяльності терористичної організації, здійсненні теракту, застосуванні зброї для провокації воєнного конфлікту", - йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначили, що продовжується постачання озброєння та військової техніки, а також паливно-мастильних матеріалів з території РФ.

"3 травня ц.р. до залізничної станції Іловайськ прибуло: шість 122-мм гаубиць Д-30, шість паливозаправників, п'ять цистерн з ПММ (250 тонн)", - повідомили у ГУР.

Зафіксовано чергові втрати військовослужбовців 1 (Донецьк) АК ЗС РФ, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп: "3 травня ц.р. до Обласної клінічної лікарні ім.Калініна (Донецьк) доставлено двох загиблих та трьох поранених військовослужбовців РФ. Тіла загиблих пізніше було направлено до Росії вантажним автомобілем з реєстраційними номерами 57 регіону (Орловська обл.)".

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, САУ, артилерійських систем і 122-мм РСЗВ "Град" у районах Макіївка та Донецьк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-