Боровик назвав умову, за якої він й надалі працюватиме в Україні

Боровик назвав умову, за якої він й надалі працюватиме в Україні

Укрінформ
Радник Міхеїла Саакашвілі, колишній в.о. заступника голови Одеської ОДА Олександр Боровик заявив, що у разі «контрреволюційної динаміки» в Україні він залишить її.

Про це він сказав у коментарі виданню "ГОРДОН".

"Якщо прокуратура і СБУ працюватимуть не з нами, а проти, то я один нічого тут не поміняю. У Давида Сакварелідзе були справи на Ківалова, на Труханова та його оточення , їх закрили після того, як Сакварелідзе зняли. Якщо я побачу контрреволюційну динаміку, що мій ККД тут дуже низький, я поїду. Нещодавно мені запропонували роботу за кордоном, на якій я за годину заробляв би стільки, скільки в Україні за рік", - розповів Боровик.

При цьому він наголосив, що поки не збирається покидати Україну і хоче зайнятися політичною діяльністю.

«Я хочу сконцентруватися на Одеській міськраді. Мер Геннадій Труханов як і раніше керує містом, є завдання його зняти. Він колишній регіонал, сепаратист, власник офшорів. Неможливо змінити місто, поки він залишається при владі», - заявив радник Саакашвілі.

Нагадаємо: Олександр Боровик народився у Львові, потім навчався на Заході. Багато років жив і працював у Європі та США, в тому числі в IT-компаніях Akamai Technologies і Microsoft.

У середу, 4 травня, він повідомив про свою вимушену відставку через новий закон про держслужбу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-