Генпрокуратура постійно

Генпрокуратура постійно "копає" під НАБУ - Ситник

Укрінформ
Голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що Генеральна прокуратура постійно намагається "щось знайти" проти НАБУ.

Про це він заявив в інтерв'ю журналу "Фокус".

"Ми почали потроху отримувати справи з ГПУ. Думаю, велику роль тут відіграє тиск громадськості. Тому що раніше у ГПУ придумували відписки, відмовлялися передавати справи, аргументуючи це тим, що "директор НАБУ не є співробітником НАБУ" та інше. ГПУ ніяк не може змиритися з тим, що частина її повноважень перейшла до нас", - сказав Ситник.

За його словами, раніше - щоб посадити прокурора, вимагалось рішення іншого прокурора, а зараз з'явився орган, який порушив цю гегемонію.

"Враховуючи ті обставини, про які я говорив раніше, проти нас постійно намагається щось знайти Генпрокуратура. Я бажаю їй успіху, адже це той орган, який тримає нас у тонусі", - підкреслив глава НАБУ.

Ситник зазначив, що, як правило, фігуранти гучних кримінальних справ і ті, хто за ними стоїть, мають доступ до медіаресурсів - проти НАБУ регулярно ведуться дискредитують інформаційні кампанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-