Нардеп дорікає МЗС за

Нардеп дорікає МЗС за "санкційне" голосування в парламенті Франції

Укрінформ
Народний депутат, співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Альона Шкрум вважає, що голосування у Франції щодо зняття санкцій з РФ - результат незадовільної роботи МЗС.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"...Французькі депутати Національної Асамблеї проголосували ЗА Резолюцію, яка закликає ЄС зняти санкції з Росії... Я страшенно незадоволена контактами МЗС з депутатами, відсутністю інформації та ініціативи з їх сторони, їх непрофесіоналізмом... Маючи сильного Посла у Франції, МЗС недооцінює небезпеку ситуації та працює на відверту двійку", - зазначила Шкрум.

За її словами,  українська сторона добре знала про ситуацію: народні депутати ще тиждень тому підготували та надіслали листа до Голови групи дружби з Україною у Франції, закликали МЗС до рішучих дій.

Народний депутат повідомила, що проект резолюції подав "сумновідомий нам Пан Марьяні, його підписали більше 50 колег! Головний аргумент - санкції не є ефективними і шкодять французькому бізнесу. Це перший етап, за яким ще буде голосування у Сенаті, але політично - ми його програли", - додала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-