Детективи НАБУ поїхали до Сінгапуру переймати досвід

Детективи НАБУ поїхали до Сінгапуру переймати досвід

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро під час навчального візиту до Сінгапуру протягом 25-29 квітня перейматимуть досвід у протидії корупції.

Про це інформує прес-служба НАБУ.

"Під час навчального візиту протягом 25-29 квітня детективи НАБУ ознайомляться із діяльністю офісу Генерального прокурора Сінгапуру, пройдуть тренінги з виявлення вразливих до корупції місць у процедурах державних закупівель. Також спеціалісти Бюро дізнаються про "3-Е підхід" контролю корупції: ефективні закони, ефективні антикорупційні органи, ефективне покарання", - йдеться у повідомленні.

Навчальний візит детективів НАБУ став можливим завдяки домовленостям Президента Петра Порошенка, в.о. директора Бюро корупційних розслідувань Сінгапуру Джеймса Лоу та прем’єр-міністра Сінгапуру Лі Сьєн Луна.

Зазначимо, що Сінгапур відноситься до країн з найменшим рівнем корупції та найсприятливішими умовами для бізнесу. В індексі сприйняття корупції за 2015 рік ця країна посідає 8 місце.

Бюро корупційних розслідувань Сінгапуру створено у 1952 році. До його функцій включено розслідування зловживань та порушень держслужбовців, що мають ознаки корупції, та моніторинг діяльності держустанов з метою запобігання виникнення передумов для корупційних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-