Невідомі у формі побили депутатів Київради

Невідомі у формі побили депутатів Київради

Відео
Укрінформ
У дворі Київради невідомі особи у формі побили депутатів від "Свободи".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив член ВО "Свобода" Олександр Аронець.

"У дворі Київради "зелені чоловічки" побили депутатів від "Свободи". Невідомі "зелені чоловічки" спочатку затягнули депутата Київради Володимира Назаренка в автобус, згодом влаштували бійку з іншими свободівцями. Наразі не встановлено, що це за підрозділ. Представлятися вони відмовляються. Відповідають російською лайкою. Депутата Олега Гелевея забрала швидка", - написав Аронець.

Раніше свободівець повідомив, що невідомі особи, за попередніми даними - представники охоронної фірми "Лівий берег", захопили перший поверх Київради.

"Усі озброєні спецзасобами, але без жодних розпізнавальних знаків. Коли депутати Київради свободівці Олег Гелевей, Володимир Бохняк, Володимир Назаренко, Прохор Антоненко вимагали від них пояснити, на яких підставах вони перебувають у Київраді, їх жорстоко побили. Поліція та нацгвардія повністю бездіють", - зазначив Аронець.

Нагадаємо, під КМДА досі перебуває близько ста учасників акції проти заборони продажу алкоголю у кіосках.  Раніше сьогодні підприємці перекривали Хрещатик та спробували штурмувати Київраду. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-