Прем'єр обіцяє допомогу міністру охорони здоров'я

Прем'єр обіцяє допомогу міністру охорони здоров'я

Укрінформ
Новому міністру охорони здоров'я України доведеться серйозно попрацювати над реформуванням системи, але уряд підтримає його.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на брифінгу після засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми працюємо, у тому числі парламентарії працюють над кандидатурою нового міністра охорони здоров'я. МОЗ є ключовим міністерством, оскільки система охорони здоров'я знаходиться у крайньому занепаді. Я думаю, що кожний українець це бачить та відчуває", - сказав Гройсман.

На думку Глави уряду, страждають від цього не тільки пацієнти, а й лікарі, бо не мають необхідного обладнання та забезпечення, фінансування. "Це потребує реформування, тому дуже важливо, щоб міністр, який може бути призначений, мав волю зламати всі ці негативні тенденції, а я буду повністю йому допомагати", - запевнив Гройсман.

Він переконаний, що в Україні врешті-решт необхідно побудувати нормальну систему охорони здоров'я. "Це не відбудеться за місяць. Це відбудеться за роки, але розпочинати потрібно",- підкреслив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-