Президент: Тримаю кулаки, щоб завтра почути новини про

Президент: Тримаю кулаки, щоб завтра почути новини про "безвіз"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко сподівається, що 20 квітня Європейська комісія передасть у Європарламент і Раду ЄС пропозиції щодо запровадження безвізового режиму для України.

Про це він заявив у вівторок під час відкриття першого у 2016 році засідання Національної ради реформ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра в мене відбудеться розмова з президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером, завтра у нас буде візит єврокомісара Хана, і ми сподіваємося, що завтра ми почуємо новину, що питання безвізового режиму Європейською комісією має бути передано в Європейський парламент і в Раду Європейського Союзу", - сказав глава держави.

Порошенко наголосив, що "триматиме кулаки", і пообіцяв зробити все, щоб наші громадяни нарешті отримали право з українським біометричним паспортом вільно подорожувати країнами Європейського Союзу.

"Упевнений, що безвізові поїздки зроблять нас ближчими до Європейського Союзу, а головне - провести реформи в боротьбі з корупцією у внутрішній европеїзації України. Впевнений, що це є наша з вами місія: моя, українського Прем'єр-міністра, уряду, Голови Верховної Ради України і українського парламенту. Я вірю в наш успіх, в реалістичність нашої великої національної мрії", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-