Гройсман обіцяє план реформ на митниці за два тижні

Гройсман обіцяє план реформ на митниці за два тижні

Укрінформ
Протягом найближчих 10-14 днів українська влада підготує комплексний план реформування вітчизняної митниці, метою якого стане забезпечення прозорості та простоти всіх митних процедур.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, закриваючи разом із Прем’єр-міністром Королівства Данія Ларсом Льокке Расмуссеном українсько-данський бізнес-форум, передає кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що протягом найближчих 10-14 днів буде розроблений комплексний план дій щодо прозорості роботи української митниці, щодо спрощення всіх процедур, які проходить сьогодні бізнес. Я вважаю, що сьогодні це те, що ми маємо зробити чітко і без будь-яких зволікань», - сказав Гройсман.

Він запевнив присутніх бізнесменів у тому, що новий уряд не допустить зловживань у цій сфері, як і в сфері податковій. «Хочу підкреслити, що ми будемо нетерпимими до різного роду зловживань у податковій сфері, у питаннях митного оформлення», - наголосив Прем'єр-міністр.

Звісно, відзначив Гройсман, нині Україна переживає важкі часи, але, незважаючи на труднощі, влада хоче зробити так, щоб представникам українського та іноземного бізнесу було комфортно працювати в нашій державі. «Дуже важливо, щоб ми не просто спостерігали за викликами, а й адекватно на них реагували, відновлювали національну економіку, бо це надзвичайно важливо. Я переконаний, що потенціал розвитку нашої економіки є надзвичайно великим», - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-