Рада сьогодні розгляне держзакупівлі в оборонці та арешт суддів

Рада сьогодні розгляне держзакупівлі в оборонці та арешт суддів

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні Верховної Ради у вівторок, 19 квітня, планують розглянути низку законопроектів щодо врегулювання відносин у соціальній та оборонній сферах, а також проект постанови про надання згоди на затримання та арешт судді.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це зазначається у порядку денному засідання.

Так, розпочати робочий день парламентарії мають із соціальних законопроектів, серед яких проекти законів про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо уточнення правових норм, що врегульовують питання визначення категорій осіб, які підлягають загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню; про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників проведення антитерористичної операції; про внесення зміни до статті 14 Закону  "Про зайнятість населення" щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО; про внесення змін до деяких законів щодо посилення соціального захисту осіб, які доглядають за дітьми-інвалідами та інвалідами І групи.

Також до сесійної зали винесено низку законопроектів оборонної сфери - про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони; про внесення змін до законів "Про Збройні Сили України" та "Про оборону України" щодо здійснення ЗСУ цивільно-військового співробітництва тощо.

На початку вечірнього пленарного засідання народні депутати планують розглянути проекти постанов про надання згоди на затримання й арешт судді та про звільнення суддів. Наразі тексти постанов на сайті Верховної Ради відсутні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-