Марушевська каже, що Насіров «стоїть на захисті корупціонерів»

Марушевська каже, що Насіров «стоїть на захисті корупціонерів»

Укрінформ
Керівник Одеської митниці ДФСУ Юлія Марушевська переконана, що призначення її заступником Олександра Моргуна свідчить про потурання корупції з боку керівництва ДФСУ.

Про це Марушевська написала на своїй сторінці у Facebook.

"ДФС всіма своїми діями підтверджує, що хоче бути знесене народним гнівом. Роман Насіров призначив моїм заступником, без жодного обговорення, людину Романенка - одіозного митника часів Януковича. Таким чином він ще раз оголосив, що стоїть на захисті корупціонерів", - зазначила Марушевська.

Це при тому, зауважила керівник митниці, що "ми неодноразово зверталися до голови ДФС Насірова з пропозицією оголосити відкритий конкурс на керівні посади в Одеській митниці. Я також пропонувала призначити на посаду мого заступника чесну людину, але голові ДФС це нецікаво. Йому вигідно обирати людей зі злочинної системи для прикривання корупційних потоків".

Вона також зазначила, що в Насірова відверто ігнорують і не погоджують будь-які ініціативи щодо змін. "Про що це ще може свідчити, як не про потурання корупції", - резюмувала Марушевська.

Як повідомляв Укрінформ, заступником голови Одеської митниці призначено Олександра Моргуна.

Уродженець Макіївки Донецької області Моргун донедавна був заступником керівника Київської міської митниці. В останній рік президентства Януковича працював на Одеській митниці, але після втечі Януковича Моргуна з органів ДФС не звільнили - призначили заступником керівника Чернігівської митниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-