Демчишин заявив, що Яценюк встромляв йому палиці в колеса

Демчишин заявив, що Яценюк встромляв йому палиці в колеса

Укрінформ
Кабінет міністрів України під керівництвом Арсенія Яценюка протидіяв ініціативам з реформування енергетичного ринку, які намагалося реалізовувати Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

Про це журналістам сказав міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кабмін дуже протидіяв крокам міністерства, було дуже складно щось робити. Думаю, при зміні Уряду буде легше щось робити. Треба просто рухатися у напрямку Європейського Союзу, їхнього напрямку. І це можна робити уже у 2016 році", - наголосив Демчишин.

За його словами, якщо у нового міністра буде воля провадити реформи, то йому працювати буде простіше, оскільки для цього створено необхідну базу і всі попередні заходи проведено.

"Антимонопольний комітет, національний регулятор - я впевнений, що ці інструменти мають усі можливості зробити ринок більш прозорим. І від цього виграє споживач. Багато правильних речей було розпочато, їх треба продовжити. Без деолігархізації, без демонополізації ринку енергетики не буде", - сказав Демчишин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-