Рада обиратиме спікера, прем'єра та Кабмін

Рада обиратиме спікера, прем'єра та Кабмін

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні у четвер, 14 квітні планують ухвалити низку постанов щодо кадрових перестановок в уряді та Верховній Раді, зокрема звільнення та призначення спікера, прем'єр-міністра і всього складу Кабінету міністрів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це йдеться у порядку денному.

Так, на початок роботи парламенту винесено проекти постанов "Про Кабінет Міністрів України", "Про відкликання з посади Голови Верховної Ради України, про обрання Голови Верховної Ради України та Першого заступника Голови Верховної Ради України", "Про формування складу Кабінету Міністрів України" та "Про звільнення з посад членів Кабінетів Міністрів України".

Народні депутати також мають розглянути питання про схвалення Програми діяльності нового Уряду та проект постанови "Про дострокове припинення повноважень деяких народних депутатів України".

Крім того, до сесійної зали винесено низку законопроектів, зокрема, для повторного розгляду з пропозиціями Президента запропоновано проекти законів про внесення змін до Державного бюджету на 2016 рік та до Бюджетного кодексу щодо фінансування професійно-технічної освіти, а також законопроекти про внесення змін до Кримінального кодексу щодо встановлення відповідальності за злочини проти військовослужбовців Державної прикордонної служби, ЗСУ, Національної гвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Управління державної охорони; про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних тощо.

Парламентарії планують прийняти також проект постанови "Про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної ради у зв'язку з діями, що порушують Конституцію України і Закони України, підривають засади місцевого самоврядування, суперечать інтересам територіальної громади смт. Коцюбинське, та призначення позачергових виборів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-