Луценко: У майбутньому уряді залишилась одна вакансія

Луценко: У майбутньому уряді залишилась одна вакансія

Укрінформ
Фракція «Блок Петра Порошенка» затвердила запропоновані кандидатом у прем'єр-міністри Володимиром Гройсманом кандидатури на посади міністрів у новому уряді, додавши кандидатуру на посаду міністра енергетики. Вакантною залишається посада очільника МОЗ.

Про це після зустрічі фракції БПП з кандидатами у міністри розповів лідер фракції Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Усі кандидатури, які озвучив Прем'єр-міністр (кандидат у прем'єр-міністри Володимир Гройсман. - Ред.), ми погодили і підтвердили. Також додали пана Ігоря Насалика як кандидата на міністра палива та енергетики від БПП. На жаль, кандидатури на Міністерство охорони здоров'я ми ще не готові подати», - сказав Луценко.

За його словами, БПП запропонував Гройсману кандидатуру Насалика, але майбутній прем'єр ще розмірковує над нею.

Крім того, Луценко зауважив, що посада міністра охорони здоров'я є квотою БПП, й до зборів коаліції фракція може визначитися, хто її обійме.

Луценко розповів, що дискусійна до цього часу посада міністра інфраструктури належить до квот «Народного фронту». За його даними, її може обійняти Володимир Омелян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-