Рада візьметься за реструктуризацію валютних кредитів

Рада візьметься за реструктуризацію валютних кредитів

Укрінформ
Народні депутати сьогодні розглянуть у повторному першому читанні законопроект про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Про це повідомляється у порядку денному парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

Сьогодні нардепам запропоновано включити до поряду денного та прийняти рішення щодо законопроекту про реструктуризацію зобов'язань громадян України за кредитами в іноземній валюті, що отримані на придбання єдиного житла; проект закону про надання субвенцій Донецькій та Луганській областям від залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів, на території яких органи державної влади не здійснюють своїх повноважень.

У повторному першому читанні нардепи мають розглянути законопроект про освіту.

Також на порядку денному парламенту питання нацбезпеки та оборони. Зокрема щодо супроводження військовослужбовців при продовженні лікування у санаторно-курортних закладах; щодо соціального захисту резервістів, які постраждали внаслідок участі в антитерористичній операції, та членів їх сімей; внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" (щодо безперешкодної діяльності органів місцевого самоврядування).

Крім того, Верховна Рада може ухвалити рішення стосовно ряду раніше обговорених законопроектів, серед яких - внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо припинення громадянства України осіб, котрі вчинили злочини проти основ національної безпеки України.

У другому читанні нардепи можуть ухвалити законопроект про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо невідворотності обов'язку утримувати дитину особами, які позбавлені батьківських прав); проект закону про забезпечення справедливої оплати праці працівників бригад екстреної медичної допомоги та щодо соціальних гарантій працівників охорони здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-