Попов про розгін Майдану: Свідків проти мене бути не може

Попов про розгін Майдану: Свідків проти мене бути не може

Укрінформ
Шевченківський районний суд міста Києва сьогодні розгляне справу проти екс-мера столиці Олександра Попова щодо розгону Євромайдану.

Як заявив журналістам перед судовим засіданням сам Попов, він доведе свою невинуватість, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні етап розгляду потерпілих. Вже опитано 36 людей. Свідків проти мене не може бути, можуть бути припущення. Я доведу в суді, що я невинен. ... Хочу пройти цей шлях, аби себе реабілітувати в політичному і моральному плані", - сказав Попов.

Як повідомляв Укрінформ, 13 лютого 2015 року Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо екс-мера столиці Олександра Попова. За версією слідства, у ніч проти 30 листопада 2013 року Попов, будучи головою КМДА, діючи за попередньою змовою з колишнім заступником секретаря РНБО Володимиром Сівковичем, начальником головного управління МВС України в Києві Валерієм Коряком та іншими високопосадовцями, дав вказівку про завезення на майдан Незалежності в Києві комунальної техніки для встановлення новорічної ялинки. Коряк, скориставшись цією обставиною, віддав наказ працівникам полку міліції особливого призначення «Беркут» про розгін мирного мітингу, під час якого мітингувальників  жорстоко побили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-