Візит Порошенка до США розпочнеться з форуму в американському Конгресі

Візит Порошенка до США розпочнеться з форуму в американському Конгресі

Укрінформ
Одним із перших пунктів програми візиту Президента України Петра Порошенка до Вашингтона запланований виступ перед учасниками форуму "Боротьба України за свободу, що триває", який відбудеться в середу в одній із будівель Конгресу США.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Вашингтоні. 

Як очікується, Президент прибуде на форум одразу після прильоту на авіабазу "Ендрюс", що знаходиться поблизу американської столиці.  Його виступ запланований на сьому годину вечора за місцевим часом.

Сам же форум розпочнеться приблизно опівдні. Його учасниками стануть міжнародні політики та експерти, які активно висловлюються в питанні України. Його програмою заплановане проведення кількох тематичних секцій. Серед них -  "Людська ціна у війні в Україні", "Економічний розвиток та розбудова України", "Від Будапешта до Мінська й далі".

Загалом же, як повідомляв Укрінформ,  Президент України Петро Порошенко під час візиту до США візьме участь у Форумі з питань ядерної безпеки у Вашингтоні. Крім того, запланована низка зустрічей з керівництвом США, генсеком ООН, лідерами інших країн з метою обговорення актуальних питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-