Скаргу на дострокове звільнення Лозінського відклали на тиждень

Скаргу на дострокове звільнення Лозінського відклали на тиждень

Фото
Укрінформ
Апеляційний суд Київської області переніс на тиждень розгляд скарги на рішення Бориспільського міськрайонного суду щодо умовно-дострокового звільнення Віктора Лозінського.

Таким чином, суд задовольнив клопотання прокурора відкласти засідання на 6 квітня 2016 року, аби опитати свідків, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Фото: Павло Багмут/Укрінформ

Нагадаємо, у квітні 2011 року Дніпровський районний суд Києва засудив колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського до 15 років в'язниці, визнавши винним у вбивстві жителя Кіровоградщини Валерія Олійника. Судом встановлено, що у червні 2009 року на полюванні Лозінський завдав Олійнику численних тяжких травм за те, що чоловік зайшов у його угіддя. Від поранень чоловік помер.

Пізніше вирок екс-нардепу пом'якшили. Спочатку Апеляційний суд Києва  скоротив йому термін на рік, залишивши 14 років. Згодом Вищий спеціалізований суд перекваліфікував обвинувачення Лозінському зі статті умисне вбивство на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. У підсумку термін екс-депутатові скоротили до 10 років.

25 лютого 2016 року Бориспільський районний суд Київської області вирішив застосувати умовно-дострокове звільнення до Віктора Лозінського.

Прокуратура Київської області внесла апеляцію на рішення Бориспільського міськрайонного суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-