ГПУ: Шокін був проти обшуків команди Сакварелідзе

ГПУ: Шокін був проти обшуків команди Сакварелідзе

Укрінформ
Генеральний прокурор Віктор Шокін вважає недоречним проведення обшуків працівників ГПУ, які брали участь у розслідуванні справи "діамантових" прокурорів.

Про це прокурор ГПУ Владислав Куценко заявив на брифінгу в неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За участю генерального прокурора Україна відбулася нарада із заступниками генпрокурора України, де було внесено пропозиції, у тому числі обговорювалися можливі питання обшуків. Відповідне питання було обговорено. Генеральний прокурор висловив свою думку щодо недоцільності проведення таких обшуків", - сказав Куценко.

Як повідомляло агентство, 24 березня журналістам стало відомо, що з Генпрокуратури звільнили 17 працівників ліквідованих раніше Управління з розслідування кримінальних проваджень стосовно працівників прокуратури та Відділу процесуального керівництва, які займалися так званою справою "діамантових" прокурорів.

У цей же день заступник генерального прокурора - прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе заявив, що володіє інформацією про наміри найближчим часом проводити обшуки у домівках та прослуховування звільнених з ГПУ 17 працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-