Наступника Шокіна ще не назвали, а вже критикують - Луценко

Наступника Шокіна ще не назвали, а вже критикують - Луценко

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко заявив, що не продуктивно критикувати зараз можливу кандидатуру на посаду генпрокурора від Президента, доки він не внесе офіційну пропозицію у Верховну Раду.

Про це Луценко сказав, коментуючи заяву Мустафи Найєма про те, що депутатам від фракції БПП прийшли повідомлення з проханням просувати на пост генпрокурора  діючого заступника генпрокурора Юрія Столярчука.

"Мені така розсилка не приходила... Треба думати власною головою, а не посилатись на будь-які розсилки. Я би не спішив так, як він, зі своїми коментами, давайте дочекаємось, коли Президент України, виконуючи свої конституційні повноваження, внесе кандидата на генпрокурора. І лише після цього будемо висловлюватись", - сказав Луценко.

Він заявив, що зараз відбувається нагнітання ситуації і робиться "білий шум", який вже так набрид українському суспільству.

"Президент ще не встиг нічого внести, а вже критикують його ймовірні, можливі рішення згідно з якимись неймовірними розсилками або смс. Це не серйозно і не продуктивно", - сказав Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-