Найєм каже, що формального рішення БПП щодо Гройсмана не було

Найєм каже, що формального рішення БПП щодо Гройсмана не було

Укрінформ
Народний депутат Мустафа Найєм заявив, що формального рішення БПП щодо кандидатури Володимира Гройсмана на посаду Прем'єр-міністра не було.

Про це він сказав журналістам після презентації Гройсманом програми діяльності уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Формального рішення фракції щодо голосування за кандидатуру Гройсмана або Парубія не було. Програму Гройсмана ми не обговорювали, окрім того, назвати це програмою дуже важко, тому що це дійсно просто презентація", - сказав Найєм.

Він зазначив, що у презентації Гройсмана немає ані дедлайнів, ані відповідальних.

"Презентація дуже загальна, в ній немає ані відповідальних, ані "дедлайнів", на чому ми наполягали рік тому, і найголовніше, чого немає, - це Коаліційної угоди. І, звісно, зрозуміло, що не може бути програми уряду, якщо немає Коаліційної угоди", - наголосив він.

Водночас в оприлюдненому документі вказується: "З'їзд підтримує пропозицію Ю.Луценка про висунення В.Гройсмана на посаду Прем'єр-міністра України і закликає фракцію партії "Блок Петра Порошенка" розгрянути цю кандидатуру та склад нового Кабінету Міністрів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-