Коаліція увімкнула

Коаліція увімкнула "таймер перезапуску" - нардеп

Укрінформ
Представники фракції, які мають намір увійти до складу нової коаліції, до 18 години суботи, 26 березня, мають подати письмові пропозиції щодо доповнення коаліційної угоди, а в понеділок, 28 березня, зібратися на чергову нараду з узгодження цих пропозицій.

Про це після засідання представників фракцій заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Леонід Ємець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні робота завершена, думки почуті, таймер визначено - завтра до 18 години збір письмових пропозицій, потім доопрацювання і в понеділок о 9.00 годині знову зустрінемось», - сказав він.

Ємець зауважив, що сьогодні конкретні пропозиції щодо доповнення коаліційної угоди були озвучені «Батьківщиною» і «Радикальною партією», а «Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт» такі пропозиції ще мають доопрацювати на фракціях.

За його словами, «Самопоміч» не брала участі в засіданні робочої наради.

Крім того, народний депутат зазначив, що з чинної коаліційної угоди нічого не виключатимуть, а лише доповнюватимуть.

Водночас він висловив переконання, що якщо вдасться узгодити між фракціями всі питання, то вже наступного тижня країна може отримати нову коаліцію і нового Прем'єр-міністра.

«У понеділок, я думаю, що ми можемо вже вийти на готовий текст (коаліційної угоди - ред.). Нам - його не треба писати з нуля,  вже є база, під яку підкладаються пропозиції фракцій «Батьківщина», Радикальної партії, «Народного фронту» і БПП. Далі - узгоджується ця коаліційна угода, необхідна для створення коаліції. Як тільки буде створена нова коаліція вона вже почне виконувати свої функції і діяти, а саме приймати рішення, якщо буде така офіційна позиція і по складу Кабінету міністрів, і по Прем'єр-міністру», - додав Ємець. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-