Гройсман прокоментував своє прем'єрство

Гройсман прокоментував своє прем'єрство

Укрінформ
Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман готовий взяти на себе відповідальність і, у разі, коли фракції коаліції визначать такий сценарій, стати Прем’єр-міністром України.

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

«Озвучена моя кандидатура як потенційного прем'єр-міністра нового Кабміну. Якщо фракції коаліції визначать такий сценарій, то я буду готовий взяти на себе відповідальність за те, щоб вивести країну з кризи, забезпечити стабільність і закласти основи нашого зростання», - переконаний він.

За словами Гройсмана, сьогодні є передумови для об'єднання демократичних політичних сил заради досягнення цих цілей і задля реалізації антикризового плану дій.

«Такий план напрацьований, і завтра я розпочну його обговорення з членами потенційної коаліції… План складається із двох блоків: антикризові заходи, які треба здійснити негайно, та середньострокові - кроки на перспективу», - повідомив він.

Гройсман запевнив, що нині конче необхідно повернути довіру людей до влади і дати новий імпульс реформам. При цьому протиставлення "технократичного" і "політичного" уряду, на погляд політика, є штучним.

«Сьогодні потрібен професійний уряд, який матиме політичну підтримку для продовження реформ. Я ніколи не погоджусь бути прем'єр-міністром уряду лузерів. Це має бути команда Кабміну, яка відновить довіру людей і ми отримаємо спільний український успіх», - заявив Гройсман.

Нагадаємо: раніше Гройсман сказав, кого хотів би бачити у своєму уряді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-