Мінус 11 - Самопоміч скористалася законом про

Мінус 11 - Самопоміч скористалася законом про "партійну диктатуру"

Список
Укрінформ
Центральна виборча комісія виключила 11 осіб з виборчого списку політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" кандидатів у народні депутати в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року.

Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили на засіданні у середу, повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

"До Комісії надійшли витяг із протоколу VIII з'їзду політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" та рішення зазначеного з'їзду цієї партії про виключення кандидатів у народні депутати України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Гаркуши В.П., Ялового А.І., Банаха І.Р., Кузьменка О.В., Шпака Г.В., Толкачова О.А., Шкільняка В.П., Солодовнікова Р.Є., Тара Ю.П., Міщенка В.В., Качура І.В. з виборчого списку політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", - ідеться в повідомленні.

У ЦВК зазначили, що розглянувши вказані документи, Комісія виключила з виборчого списку "Об'єднання "Самопоміч" зазначених кандидатів у народні депутати України, включених до нього відповідно під №№ 35, 37, 38, 39, 41, 43, 45, 48, 53, 58, 59.

Нагадаємо, 16 лютого Верховна Рада прийняла закон "Про внесення змін до закону України "Про вибори народних депутатів України", який надає дозвіл партіям виключати кандидатів у народні депутати з виборчого списку в багатомандатному окрузі після оголошення результатів виборів і до прийняття рішення Центральної виборчої комісії про визнання їх обраними. 27 лютого закон набув чинності. Дія закону також розповсюджується на виборчі списки партій-суб'єктів виборчого процесу на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-