Савченко заборонила подавати апеляцію і просити помилування

Савченко заборонила подавати апеляцію і просити помилування

Документ
Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко, якій напередодні Донецький суд Ростовської області виніс вирок - 22 роки ув'язнення – заборонила подавати апеляцію і просити про помилування.

Про це йдеться в заяві на ім'я Марка Фейгіна, оприлюдненого адвокатом в Фейсбуці.

"Забороняю Вам подавати апеляцію, прохання про помилування, визнання провини від мого або від Вашого імені та вчиняти будь-які дії без мого на те дозволу", - заявляє Савченко.

У разі порушення перерахованого, пише вона, "буду розцінювати це як зраду з Вашої сторони з автоматичним відмовою від Вас як від адвоката".

"Я вимагаю, як і раніше, здійснювати мій захист максимально відкрито в юридичній, політичній і медійної частини", - додала Савченко.

Вона також висловила всім слова вдячності за підтримку в день оголошення вироку і заявила, що ні про що не шкодує.

"Дякую народним депутатам України, всім людям з України та Росії, що прийшли мене підтримати в день вироку. Це було класно! Ми зробили всім очевидне відкриття, що суд в Росії це не закон, а цирк Шапіто! Судді і прокурори виглядали просто жалюгідно і після суду пішли заливати своє горе горілкою! Відмучились! Думають вони. Насправді ж вироком мені вони підписали смертний вирок собі! Українці, дякую за Гімн і Прапор України у залі російського суду", - написала Савченко.

"Щиро дякую, що не залишили мене. Разом ми не залишимо в біді наших українців, полонених в Росії, і врятуємо Україну! З нетерпінням чекаю з вами зустрічі на волі в Україні. З Україною в серці, із щирою вдячністю Надія Савченко", - йдеться у листі.

Фото: Anton Naumlyuk (RFE/RL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-