Савченко поки триматимуть у ростовському СІЗО - адвокат

Савченко поки триматимуть у ростовському СІЗО - адвокат

Ексклюзив
Укрінформ
Адвокат народного депутата Надії Савченко Микола Полозов не бачить "подвійного дна" у твердженнях представників Федеральної служби виконання покарань РФ по Ростовській області, що українку найближчим часом триматимуть в одному із СІЗО територіальних органів.

Про це він розповів Укрінформу.

"У твердженнях чиновників, що "до набрання вироком суду чинності Савченко триматимуть в одному із СІЗО територіальних органів" області, ніякого "подвійного дна" не бачу. Думаю, просто ЗМІ закидали їх запитаннями, коли і куди відвезуть, етапуватимуть Савченко. І вони вирішили так відповісти відразу всім", - пояснив Полозов.

Раніше ЗМІ оприлюднили заяву офіційного представника ФСВП по Ростовській області, що поки що Савченко триматимуть в одному з СІЗО області. І лише потім, не пізніше 10 днів з дня отримання адміністрацією СІЗО повідомлення про набрання вироком суду чинності, її відправлять у виправну колонію.

Було також заявлено, що стан здоров'я Савченко "оцінюється як задовільний, вона перебуває під постійним динамічним наглядом лікарів".

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Донецький міськсуд ухвалив Надії Савченко обвинувальний вирок - 22 роки колонії загального режиму. Світова громадськість вже висловила обурення щодо цього рішення і вимагала негайно звільнити Савченко, засуджену за сфабрикованим звинуваченням.

Фото: novayagazeta/Евгений Фельдман

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-