Банкова підтвердила дві зустрічі Порошенка, Яценюка і Коломойського - ЗМІ

Банкова підтвердила дві зустрічі Порошенка, Яценюка і Коломойського - ЗМІ

Документ
Укрінформ
В Адміністрації Президента визнали, що на Банковій відбулося дві зустрічі Президента Петра Порошенка, Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та олігарха Ігоря Коломойського.

Про це йдеться у відповіді АП на запит депутата від БПП Сергія Лещенка, повідомляє "Українська правда"

"29 лютого та 1 березня 2016 року в АПУ відбулася зустріч Глави держави Петра Порошенка, Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з Ігорем Коломойським для обговорення питання щодо погашення перед державним бюджетом близько 10 мільярдів гривень боргу компанії "Укрнафта", в якій громадянин Коломойський представляє інтереси 49% акціонерів", - йдеться у відповіді.

Водночас, це вже друга відповідь, де АП не підтверджує той факт, що Коломойський мав зустріч на Банковій 21 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня Державна фіскальна служба заявила, що списує кошти з банківських рахунків ПАТ «Укрнафта» задля погашення 10-мільярдного податкового боргу. Однак, за словами голови ДФС Романа Насірова, якщо цього буде недостатньо, ДФС готова розпродати майно компанії або оголосити про її банкрутство.

Того ж дня Державна служба геології та надр України попередила Укрнафту про можливе зупинення дії 16 спеціальних дозволів на користування надрами.

У січні 2016 року Держгеонадра вже призупинила дію трьох спецдозволів на користування надрами, наданих ПАТ «Укрнафта» - по Голубівському (Дніпропетровська область), Юріївському (Дніпропетровська область) та Лопушнянському родовищах (Чернівецька область).

Прогнозовані збитки "Укрнафти" за підсумками 2015 року - 4,9 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-