Переговори по новому Прем’єру тривають без

Переговори по новому Прем’єру тривають без "Самопомочі" - Луценко

Укрінформ
Переговори щодо кандидатури майбутнього Прем'єр-міністра і складу Уряду ведуться між 4 фракціями Верховної Ради – "Народним фронтом", "Батьківщиною", "Радикальною партією" і "БПП".

Про це в ефірі "Свободи слова" заявив лідер фракції БПП Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми не можемо зараз знайти з ними ("Самопоміччю" – ред.) такої готовності. Тому зараз говоримо з 4-ма колегами: "Народним фронтом", "Батьківщиною" і "Радикальною партією", а також, зрозуміло, "БПП", - сказав він.

За його словами, депутати від "Самопоміччі" не хочуть створювати коаліцію та брати на себе відповідальність за провадження реформ: "Вони кажуть: а ми не будемо створювати коаліцію. Чому? - Тому!".

"Мені здається, що це безвідповідально - готуватися до наступного кандидата у Президенти з позиції так званої "конструктивної опозиції", яка ні за що не відповідає, але знає відповіді на усі питання", - прокоментував переговори з "Самопоміччю" Луценко.

Також Луценко зазначив, що в середу буде запропоновано подання щонайменше двох кандидатів на посаду Прем’єра.

"Хто зможе виконати це завдання – покінчити з олігархією і партійним бізнесом? Підкреслюю, всіх партій, байдуже яких. Це зможе, з нашої точки зору, краще зробити Прем’єр-міністр, який не зав’язаний на українську політику й на українські партії", - заявив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-