Рада навряд чи збереться цього тижня  - нардеп

Рада навряд чи збереться цього тижня - нардеп

Ексклюзив
Укрінформ
Народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Ірина Фріз вважає, що цього тижня позачергового засідання Верховної Ради, швидше за все, не відбудеться.

Про це вона заявила в коментарі кореспондентові Укрінформу.

«Для того, щоб відбулося позачергове засідання, має бути дотримана відповідна процедура, тобто має бути зібрано 150 підписів для його проведення. Постанова має бути зареєстрована у секретаріаті Верховної Ради, і тоді можна говорити про те, що таке засідання може відбутися», - сказала Фріз.

Вона зауважила, що з огляду на те, що завершується понеділок, до неї як до представника фракції БПП не надходило від секретаріату ВР жодного повідомлення про необхідність підписати подібну постанову. "І тому я думаю, що на цьому тижні таке засідання є малоймовірним. Вони просто не встигнуть це зробити", - сказала Фріз, додавши, що це питання перенесуть на пленарний тиждень.

Як повідомляв Укрінформ, лідер фракції БПП Юрій Луценко припустив, що у четвер може зібратися позачергове засідання Ради з метою обговорення долі уряду.

Нагадаємо, згідно з Календарним планом, цього тижня пленарних засідань парламенту не передбачено. Депутати працюють з виборцями.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-