Рада сьогодні розгляне позбавлення громадянства за злочини проти нацбезпеки

Рада сьогодні розгляне позбавлення громадянства за злочини проти нацбезпеки

Укрінформ
Народні депутати сьогодні, 16 березня, мають ратифікувати низку міжнародних угод та розглянути законопроект про позбавлення громадянства за злочини проти нацбезпеки.

Про це повідомляється у порядку денному парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

Зокрема, парламент має ратифікувати Конвенцію Міжнародної організації праці про мінімальні норми соціального забезпечення № 102; Угоду між Україною та Аргентинською Республікою про взаємну адміністративну допомогу з питань запобігання, розслідування та припинення митних правопорушень; Факультативний протокол до Конвенції про права дитини щодо процедури повідомлень; Угоди між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про заснування Німецько-Української промислово-торговельної палати.

Також нардепам запропоновано ратифікувати Протоколу про сталий транспорт до Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат.

Серед питань порядку денного у середу є проект Закону про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" та законопроект щодо Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Обидва у першому читанні.

Крім того, сьогодні нардепи можуть підтримати у першому читанні законопроект для посилення соціального захисту багатодітних і прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Останнім питанням порядку денного парламенту передбачено законопроект про електронні довірчі послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-