Корбана залишили за гратами ще на місяць

Корбана залишили за гратами ще на місяць

Оновлено
Укрінформ
Апеляційний суд м. Києва відмовився задовольнити скаргу адвокатів Геннадія Корбана та залишив без змін рішення тримати його під вартою до 15 квітня 2016 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рішення Дніпровського районного суду м Києва, яким продовжено утримання Корбана Геннадія Валерійовича під вартою до 15 квітня 2016 року залишити без змін.  Апеляційні скарги захисників Лисака та Мірошника залишити без задоволення. Повний текст ухвали оголосити 21 квітня 2016 року о 17 годині. Ухвала апеляційного суду оскарженню не підлягає", - йдеться в ухвалі.

Після оголошення рішення суду Корбан заявив: "У 2014 році я віддав для цієї країни усе, свої статки та своє здоров'я. Я це робив, тому що захищав країну, тому що рятував життя простих людей. Я це робив не заради посад, або нагород.., не заради вигоди. За 2000 років нічого не змінилося. Мене оплювали, опорочили та піддали суду.... Я вдячний всім тим людям, які продовжують мене підтримувати та не зрадили мене".

Нагадаємо, екс-лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана затримали 31 жовтня під час спеціальної операції СБУ та прокуратури. Йому інкримінують злочини з ряду статей Кримінального кодексу України: ст. 255 (створення злочинного угрупування), ст.191 (розкрадання грошових коштів), ст.349 (викрадення осіб).

Рішення про тримання під вартою Дніпровський суд Києва ухвалив 28 грудня 2015 року, а перед цим Корбан два місяці перебував під домашнім арештом у Дніпропетровську.

22 лютого 2016 року, Дніпровський суд Києва подовжив йому термін утримання під вартою до 15 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-