Рада розгляне правки Президента до закону про е-декларації

Рада розгляне правки Президента до закону про е-декларації

Укрінформ
Верховна Рада у вівторок, 15 березня, розгляне  пропозиції Президента до закону про електронне декларування, погоджені з європейськими партнерами.

Про це повідомляється у порядку денному парламенту,  передає кореспондент Укрінформу.

Також нардепи сьогодні розглянуть  проект постанови про визначення представників Верховної Ради України у складі комісії з проведення конкурсу на посаду директора Держбюро розслідувань та про визначення кандидатур до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

У вівторок також нардепи мають ухвалити  рішення і щодо раніше обговорених питань. Зокрема, про створення Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних та створення Державного дорожнього фонду України.

Крім того, на порядку денному парламенту – питання нацбезпеки та оборони. Відтак нардепи можуть внести зміни до Закону України "Про контррозвідувальну діяльність" щодо підрозділів забезпечення внутрішньої і власної безпеки Державної прикордонної служби України. Народні обранці також можуть врегулювати проходження студентами вищих медичних, фармацевтичних навчальних закладів військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу медичної служби в обов'язковому порядку.

На сьогоднішньому засіданні нардепи планують розглянути низку законопроектів щодо соцзахисту та культури. Зокрема, у першому читанні питання визначення заробітку для обчислення пенсії; зміни до Закону України "Про охорону культурної спадщини" щодо збереження пам'яток культурної спадщини, внесених до Списку всесвітньої спадщини Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури; щодо надання об'єктам підводної культурної спадщини статусу Морського меморіалу. Також у першому читанні Рада розгляне проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-