БПП вимагає, щоб Рада завтра відразу взялася за е-декларування

БПП вимагає, щоб Рада завтра відразу взялася за е-декларування

Укрінформ
Фракція БПП вимагає, щоб у вівторок Верховна Рада розглянула євроінтеграційні закони, зокрема щодо електронного декларування.

Про це під час засідання погоджувальної ради повідомив керівник фракції БПП Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вимагаємо розпочати тиждень з голосування за принципові законопроекти, які забезпечать європейську інтеграцію - йдеться про виправлення допущених нами помилок у законі про електронне декларування, на які Президент наклав вето, і ним створено закон із поправками і погоджено з європейським співтовариством», - сказав Луценко.

Він додав, що фракція БПП у вівторок готова підтримати законопроекти щодо Державного бюро розслідувань, Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів. 

«Блок Петра Порошенка вимагає у вівторок ухвалити ключові закони для євроінтеграції, а після цього разом з колегами по більшості знайти політичне рішення для подолання глибокої політичної кризи», - додав нардеп.

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак уже заявив, що фракція голосуватиме за законопроект про електронні декларації "в редакції, погодженій із Євросоюзом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-